"Veljkovic beweerde dat hij wedstrijden kon fixen"

ZATERDAG, 22 MEI 2021, 09:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roger Vanden Stock in een zeldzaam interview, hij gaat geen onderwerp uit de weg. Op bepaald moment zegt hij zelfs dat Dejan Veljkovic in zijn bureau stond met de mededeling dat hij wedstrijden kon beïnvloeden.

Het oude bestuur krijgt dikwijls het verwijt dat het teveel macht heeft gegeven aan Mogi Bayat. "Ik heb het altijd goed kunnen vinden met Mogi Bayat. Hij was misschien te duur maar hij was wel altijd correct", zegt Vanden Stock.

"Dejan Veljkovic, dat was andere koek", gaat de ex-voorzitter verder, "Op een bepaald moment stond hij in mijn bureau te beweren dat hij wedstrijden kon beïnvloeden. Ik heb hem meteen buiten gegooid. Eén storm rond omkoping in mijn carrière was genoeg. Daarom doet het ook pijn als ik Roland Dûchatelet hoor verkondigen dat we in 2014 de titel hebben gekocht. Onze titels zijn er gekomen door goed beleid, niks anders."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.