Sambi Lokonga: "Ik heb zin in stap hogerop"

ZONDAG, 23 MEI 2021, 22:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Heeft Albert Sambi Lokonga vanavond zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht gespeeld? Dat zou wel eens kunnen. Na de partij tegen Antwerp liet hij doorschemeren zijn zinnen te hebben gezet op een transfer. "Het kan goed zijn dat ik vertrek. Ik heb zin in een nieuwe stap."

"De komende weken zal het blijken, maar het kan goed zijn dat ik vertrek", vertelde hij na affluiten. "Ik voel me klaar voor een stap hogerop en om me te meten met grote spelers. Ik vertrek wel alleen naar een club die beter is dan Anderlecht en als alle ingrediënten aanwezig zijn. Alles zal afhangen van de aanbiedingen die er komen.  Ik heb zeker geen haast om te vertrekken."

Sambi Lokonga is één van de elf spelers op de reservelijst voor het EK. Wat dat precies inhoudt, weet hij nog niet. "De bondscoach zou me bellen voor uitleg, maar ik hoorde hem nog niet. Voorlopig heb ik gewoon vakantie gepland."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.