Overzicht huurlingen: own-goal Nkaka (video)

MAANDAG, 24 MEI 2021, 20:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Nog een rist huurlingen sloot het voorbije weekend hun seizoen 2020-2021 af. De meesten deden dat in mineur. Enkel Michel Vlap mocht juichen, al had hij er persoonlijk geen aandeel in. Het overzicht.

Luka Adzic: Emmen verloor donderdag in de nacompetitie van NAC Breda na strafschoppen en degradeert uit de Eredivisie. Luka Adzic werd op het uur vervangen.
 
Mustapha Bundu: Geen Bundu in de selectie bij FC Kopenhagen afgelopen weekend. Zonder de Anderlecht-huurling verloor Kopenhagen met 2-1 bij Randers. Kopenhagen sluit het seizoen af als derde.
 
Landry Dimata: Op de voorlaatste speeldag in de Spaanse tweede klasse speelde Espanyol 1-1 gelijk tegen Tenerife. Landry Dimata, die vorige week nog twee keer scoorde, werd op het uur vervangen. Zijn vervanger scoorde de gelijkmaker. Met nog één wedstrijd te spelen heeft Espanyol één punt voorsprong op Mallorca, maar de promitie is al even op zak.
 
Aristote Nkaka: Op de laatste speeldag in de tweede Bundesliga speelde Paderborn 1-1 gelijk tegen Wurzburger Kickers. Nkaka speelde 73 minuten en maakte een eigen doelpunt. Paderborn beëindigt het seizoen als negende. Bekijk onder dit artikel een video met de own-goal van Nkaka.
 
Bubacarr Sanneh: Zonder Bubacarr Sanneh verloor Aarhus met 4-0 van Midtjylland. Het beëindigt het seizoen als vierde.
 
Michel Vlap: Een 0-2-zege bij Stuttgart leidde Arminia Bielefeld naar een veilige 15e plaats in de Bundesliga. Michel Vlap kwam opnieuw niet van de bank.
 
De overige huurlingen hun seizoen zat er al op.
 Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum