Verschaeren: "Ik weet goed genoeg waarom ik niet in selectie zit"

WOENSDAG, 2 JUNI 2021, 10:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Yari Verschaeren zit uiteindelijk niet bij de Rode Duivels, wel bij de nationale beloften. Zelf weet hij heel goed waarom hij de selectie niet haalde maar het doel is wel om het bij het WK in Qatar wel bij te zijn. Zijn contractverlenging bij RSC Anderlecht blijft ondertussen ook aanslepen.

Nee, er is nog altijd geen groen licht omtrent de contractverlenging van Verschaeren bij Anderlecht. Dat zal ook niet voor meteen zijn aangezien de middenvelder momenteel bij de nationale beloften zich voorbereid op de verplaatsing naar Kazachstan.

Ondanks het gemiste EK kijkt hij wel uit naar de wedstrijd met de nationale beloften. "Het is een belangrijke wedstrijd en heb er veel zin in. Ontgoocheld dat ik niet bij de Rode Duivels zit ? Niet echt nee, was ik graag gegaan, natuurlijk. Maar ik weet zelf ook goed genoeg waarom ik er niet bij ben en begrijp de keuzes van Roberto Martinez."

"Natuurlijk is het doel wel om er in Qatar voor het WK wel bij te zijn. Maar voorlopig ben ik nu supporter nummer één van de Rode Duivels."

Bron: HLN (Pieter-Jan Calcoen)anderlecht-online forum