Anderlecht ontkent interesse Mbokani

DINSDAG, 22 JUNI 2021, 22:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het lijkt erop dat Dieumerci Mbokani interesse van Anderlecht vijnst om Antwerp (en eventuele andere gegadigden) onder druk te zetten. Waar de entourage van Mbokani beweert dat paars-wit informeerde, wordt dat bij Anderlecht in alle toonaarden ontkent. Er zijn geen intenties om Mbokani aan te trekken, klinkt het.

Antwerp en Mbokani willen graag met elkaar verder, maar het water tussen beide partijen is nog heel erg diep. Vanuit Congo vertelt Mbokani aan Het Laatste Nieuws dat heel wat club interesse in hem tonen. "Ik kan je zeggen dat ik met de drie grootste clubs van België praat. Wie dat zijn? Dat kan ik niet zeggen", aldus Mbokani. De spits zegt ook met clubs buiten België te praten en al concrete aanbiedingen op zak te hebben.

"Op het einde van de maand ga ik beslissen waar ik teken", zegt hij. Maar of dat bij Anderlecht zal zijn, die kans lijkt klein ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.