Kompany laat vijf extra jongeren meetrainen

WOENSDAG, 23 JUNI 2021, 20:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Sinds de start van de voorbereiding krijgen vijf extra jongeren de kans om mee te trainen met de A-kern. Dat weet Sport/Voetbalmagazine. Het gaat om Sullyan Amisso (foto), Loïc Masscho, Joseph Nonge Boende, Simion Michez en Lucas Stassin.

Stassin kwam vorige week al in het nieuws omdat hij als 15-jarige zijn eerste profcontract mocht tekenen. Stassin is een aanvaller en de zoon van voormalig Anderlecht-speler Stéphane Stassin. Ook Masscho tekende onlangs een nieuw contract bij Anderlecht tot 2024. De 19-jarige Gentenaar is een flankverdediger en vaste waarde bij de beloften.

Amisso is een centrale verdediger van 18 jaar met Congolese roots. Voor Anderlecht speelde hij bij Efj Molenbeek en Stade Braine. Ook Nonge Boende is een Brusselaar met wortels in Congo. Hij is een centrale middenvelder van 16 jaar. Vorig seizoen mocht hij al proeven van oefenduels met de bankzitters van de A-kern. 

Tot slot is er Michez. Dat is een aanvaller van 19 jaar die vorige jaar een eerste profcontract tekende.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.