Eerste oefenwedstrijd eindigt op gelijkspel

VRIJDAG, 25 JUNI 2021, 13:59 - TCV

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft in zijn eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen 1-1 gelijkgespeeld tegen St-Truiden. Beide doelpunten vielen voor rust toen Anderlecht met verschillende basisspelers aantrad, waaronder de transfers Hoedt, Ashimeru en Refaelov.

Voor Anderlecht scoorde Amuzu op assist van Vlap. Mboyo scoorde voor St-Truiden in de 37ste minuut. De eerste helft verliep vrij evenwichtig met het eerste deel voor Anderlecht. De tweede helft, waarin Anderlecht met bijna allemaal jonge spelers aantrad, bracht niet meer zoveel zoden aan de dijk. Stassin kreeg de grootste kans en ook Colassin schoot eens op doel. Ook St-Truiden had enkele mogelijkheden, maar Coosemans redde wanneer nodig.

Verschillende spelers ontbraken waaronder Murillo, Bundu, Delcroix, Myckhailichenko, Cullen, Ait El Hadj, Verschaeren en Thelin.

RSCA 1ste helft: Verbruggen, Ferrara, Hoedt (C), Debast, Mehsattou, Kana, Refaelov, Vlap, Amuzu, Ashimeru, Dauda
RSCA 2de helft: Coosemans, Lokesa, Dewaele (C), De Wilde, Masscho, Engwanda, Leoni, Bouchouari, Michez, Colassin, Stassin