Ajax lonkt naar Bounida

DONDERDAG, 8 JULI 2021, 08:03 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Volgens De Telegraaf en Het Laatste Nieuws heeft Ajax zijn vizier gericht op Rayane Bounida (15). De jongen wordt als een van de grootste talenten op Neerpede beschouwd, maar tekende nog geen profcontract bij Paars-wit hoewel hij dat technisch gezien wel zou kunnen.

Bounida is technisch erg sterk en heeft al zelfs een sponsordeal met Nike. Toch tekende Bounida (die 15 werd in maart) nog geen profcontract waardoor kapers enkel een opleidingsvergoeding moeten betalen. Enkele maanden zei Jean Kindermans dat Bounida goed wordt omringd en dat zijn entourage het te vroeg vindt om grote beslissingen te nemen.

Volgens De Telegraaf zou de jongen al een rondleiding hebben gekregen in Ajax. Anderlecht kan maar best hopen dat Bounida niet wordt verleid door Ajax, want dat zou zowel sportief als financieel een grote streep door de toekomstige rekening kunnen betekenen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.