"Als hij vertrouwen heeft, is Michel aartsgevaarlijk"

DONDERDAG, 15 JULI 2021, 09:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hoewel La Dernière Heure Michel Vlap blijft noemen bij de spelers die moeten vertrekken, is zijn zaakwaarnemer Johan Hansma ervan overtuigd dat Vlap zijn kans nog zal grijpen bij Anderlecht. "Anderlecht speelt nu in een iets ander systeem en dat moet Michel beter liggen."

Ondanks een blitsstart tegen Bayern München werd de uitleenbeurt van Michel Vlap aan Bielefeld geen succes. Na een trainerswissel in maart verzeilde hij op de bank en de laatste wedstrijden speelde hij geen minuut. "Maar door de pittige trainingen is Michel in Duitsland heel wat sterker geworden", zegt Hansma vandaag in Het Laatste Nieuws.

Hansma herhaalt er zijn woorden van eerder deze week dat hij, Vlap en Peter Verbeke een gesprek hebben gehad over Vlap zijn toekomst en dat ze die alle drie bij Anderlecht zien. "En Michel gaat vol voor deze kans", aldus Hansma. Volgens de manager kan Vlap Anderlecht scorend vermogen bijbrengen. "Als hij vertrouwen heeft, is Michel in en rond de zestien aartsgevaarlijk."

Dat de concurrentie zwaar is, schrikt Vlap niet af. "Hij haalt er net energie uit", aldus Hansma. Volgens Hansma heb je meerdere goede spelers nodig als je gaat voor de top. "Als je dat niet beseft, moet je niet aan de uitdaging beginnen. Het is goed voor Michel dat hij deel uitmaakt van het mooie project.



anderlecht-online forum