Mehssatou naar A-kern, Lissens terug naar U21

DONDERDAG, 15 JULI 2021, 16:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Na de oefenstage in Nederland heeft Vincent Kompany zijn kern wat afgeslankt. Van de 37 spelers die erbij waren in Alkmaar, keren negen jongeren terug naar de U21. Nayel Mehssatou is daar niet bij. De 18-jarige rechtsachter mag (voorlopig) bij de A-kern blijven.

Net als Mehssatou behouden ook Zeno Debast, Kristian Arnstadt en Mario Stroeykens hun plekje in de A-kern. Van hen is dat minder verwonderlijk: vorig seizoen maakten ze alle drie al hun debuut voor het A-elftal.

Negen jongeren moeten voortaan weer trainen met de U21. De meest opvallende naam bij hen is Lucas Lissens. Hij mocht vorig seizoen al enkele keren starten, maar Zeno Debast heeft hem nu voorbij gestoken in de pikorde en ook de komst van Wesley Hoedt en Taylor Harwood-Bellis is geen goed nieuws voor hem.

Naast Lissens keren ook Enock Agyei, Mohammed Bouchouari, Nils De Wilde, Alonzo Engwanda, Theo Leoni, Chris Lokesa, Lucas Stassin en Rik Vercauteren terug naar de U21.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.