Officieel: Anderlecht haalt Raman

DONDERDAG, 15 JULI 2021, 21:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft zijn volgende zomeraanwinst beet. Paars-wit maakte zonet bekend dat Benito Raman een contract voor drie jaar getekend heeft. De Belg komt over van Schalke 04, waarmee hij het voorbije seizoen uit de Bundesliga degradeerde. Duitse bronnen spreken over een transfersom van 3 miljoen euro.

De voorbije dagen werd Raman gelinkt aan Beerschot, maar het is Anderlecht dat hem dus terug naar België haalt. De 26-jarige Raman speelde de voorbije drie seizoenen 80 duels in de Bundesliga. Daarin scoorde hij 16 keer. In september 2019 speelde hij zijn tot nu toe enige interland.

"Niet lang moeten nadenken"

"Benito moet ons aanvallend compartiment meer snelheid en diepgang geven", vertelt sportief directeur Peter Verbeke. “Daarnaast past hij perfect in de manier waarop we als ploeg agressief hoog druk willen zetten.” 

"Als Anderlecht belt, dan hoef je niet lang na te denken", zegt Raman zelf. "Ik ken hier ook al wat spelers zoals Hendrik, Colin en Yari. Ik ben klaar om mijn waarde te bewijzen bij RSCA en kijk al uit naar de eerste wedstrijden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.