Anderlecht organiseert inzamelacties voor slachtoffers watersnood

VRIJDAG, 16 JULI 2021, 15:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De club en de gemeente Anderlecht slaan de handen in elkaar voor de slachtoffers van het noodweer in het oosten van ons land. Vandaag, in het weekend en maandag kan je kledij, voeding en meubilair binnenbrengen. De shirts van het oefenduel tegen Ajax worden geveild.

Vandaag nog tot 17 uur en morgen, overmorgen en maandag tussen 9 en 14 uur kan je in de Simonetzaal naast het Lotto Park (Theo Verbeecklaan 10) kledij, klein meubilair en niet-bederfelijke voeding brengen voor de slachtoffers. Vanaf 19.30 uur kan je via www.rsca.be/matchwornshirts bieden op de truitjes die de Anderlecht-spelers vanavond dragen. De opbrengst gaat integraal naar de slachtoffers van het noodweer.

"Als club leven we mee met de slachtoffers van het noodweer en zijn we ons ter dege bewust van de enorme schade die het noodweer heeft aangericht in ons land”, zegt Jos Donvil. Voor de aftrap zullen Anderlecht en Ajax straks ook een minuut stilte in acht nemen voor de slachtoffers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.