2 of 4,4 miljoen euro voor Bornauw?

ZATERDAG, 17 JULI 2021, 08:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hoeveel strijkt Anderlecht op bij de transfer van Sebastiaan Bornauw van Keulen naar Wolfsburg? Het Laatste Nieuws spreekt over 'minstens twee miljoen euro'. Zusterkranten Het Nieuwsblad  en La Dernière Heure daarentegen hebben het over 'om en bij de 4,4 miljoen euro'.

Het Laatste Nieuws schrijft dat Michael Verschueren destijds vertelde dat het percentage bij een doorverkoop 35 procent op de meerwaarde bedroeg. In Keulen klinkt het echter dat het een stuk lager ligt. Als het percentage 20 à 25 percent bedraagt, vangt Anderlecht minstens twee miljoen euro, berekent Het Laatste Nieuws.

Het Nieuwsblad en La Dernière Heure spreken over 4,4 miljoen euro. Die laatste krant legt uit dat Anderlecht 25 procent krijgt op de meerwaarde, dus zo'n 1,75 miljoen. Daarbij komt nog een opleidingsvergoeding van 600.000 euro en twee miljoen euro vast die Anderlecht bedong indien Bornauw verkocht zou worden voor een hogere som dan dat hij kwam.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.