"Sambi Lokonga is jonge speler met veel maturiteit"

MAANDAG, 19 JULI 2021, 16:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Technisch directeur Edu en coach Mikel Arteta praten op de website van Arsenal vol lof over hun nieuwste aanwinst Albert Sambi Lokonga. Opvallend: coach Arteta laat uitschijnen dat Vincent Kompany voor het nodige duwtje in de rug gezorgd heeft.

"We zijn verheugd dat Albert bij ons getekend heeft", zegt technisch directeur Edu. "Er was veel interesse en hij was een belangrijk target voor ons. We volgen Albert al een tijdje. Hij zal ons middenveld sterker maken. We kijken uit naar zijn verdere ontwikkeling bij ons."

"Albert is een slimme speler die ondanks zijn jonge leeftijd al veel maturiteit heeft", weet coach Arteta. "Hij werd goed gecoacht door Vincent Kompany en diens team bij Anderlecht. Ik ken Vincent goed en hij praat vol lof over Albert en over de positieve impact die hij de voorbije seizoen had op Anderlecht. We zijn ervan overtuigd dat Albert klaar is voor een volgende stap in zijn ontwikkeling. We kijken ernaar uit Albert met zijn kwaliteiten en aanwezigheid te verwelkomen in onze ploeg."

Bron: Arsenal.comanderlecht-online forum