Van Crombrugge: "Teveel individuele fouten"

MAANDAG, 26 JULI 2021, 09:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kapitein Hendrik Van Crombrugge was de enige van de spelers die na de wedstrijd de pers te woord stond. En hij was meteen hard en eerlijk in zijn analyse: "Dit hebben we onszelf aangedaan". Eén ding is duidelijk, met het oog op de Europese voorrondes moet het beter, veel beter.

Er wordt al even gesproken over het gebrek aan automatismen, al is dat zeker geen excuus volgens doelman Van Crombrugge. "We hebben onszelf gewoon in de voet geschoten door teveel individuele fouten. Dat gebrek aan automatismen is geen excuus, misschien enkel een verzachtende omstandigheid. Onze start was nochtans goed, tot de tegenstander al te gemakkelijk kon scoren en toen viel alles als een kaartenhuisje in mekaar."

Sardella

Kop van jut was Killian Sardella die ook meteen een fluitconcert ten berde kreeg. "Daar moet je als Anderlecht-speler kunnen mee omgaan", was Van Crombrugge eerlijk, "Dit soort reacties zijn eigen aan het Anderlecht-publiek. Ik ga de dingen hier dan ook niet erger maken dan ze zijn. We moeten hieruit leren en de focus leggen op de volgende wedstrijd."



anderlecht-online forum