Wat met de 'overbodige' spelers?

DONDERDAG, 29 JULI 2021, 10:27 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft nog steeds een groot aantal 'overbodige' spelers in de kern. Er is echter bijzonder weinig interesse in deze spelers en het wordt dus nog een helse klus om de kern af te slanken... We geven een overzichtje van wat er rond gaat in de media.

Adrien Trebel onderhoudt momenteel zijn conditie in de boksschool van Mohamed El Marcouchi in Molenbeek. Zakaria Bakkali doet dan weer aan Thai box met Mohamed Boulef teneinde fit te blijven. Voor beide spelers wordt er echter geen onmiddellijke doorbraak verwacht. Het wordt wachten op de laatste twee weken van de transferperiode voor hen.
 
Yevgen Makarenko hoopte dat het EK hem een mooie transfer kon opleveren, maar hij kwam amper aan spelen toe met Oekraïne. Elias Cobbaut hoopt dan weer op een overgang naar een grotere competitie, maar Anderlecht wil ook een mooie som van zijn transferbedrag recupereren. Ook deze twee dossiers kennen dus weinig vooruitgang.
 
Michel Vlap hoeft niet per se te vertrekken, maar de Nederlander begrijpt dat hij amper speelminuten zal krijgen onder Kompany. Bubacarr Sanneh maakt zelf ook weinig aanstalten om een nieuwe club te zoeken gezien hij nog een mooi contract heeft voor de komende twee jaar. Ook hier zit dus weinig schot in de zaak.
 
Aristote Nkaka kan nog steeds rekenen op interesse uit Paderborn, waar hij al eens aan uitgeleend werd. Mogelijk kan er hier dus op een stroomversnelling worden gerekend. Luka Adzic kan daarentegen niet bij Emmen blijven, waar hij vorig seizoen speelde. Andere opties zijn er momenteel niet echt. Tenslotte is er ook nog Kenny Saief, die nog een contract voor één jaar heeft. Hij mag eventueel gratis vertrekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.