Raman: "Efficiëntie is donderdag een noodzaak"

MAANDAG, 2 AUGUSTUS 2021, 10:17 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Benito Raman is terug in België, voornamelijk voor familiale redenen. "Een aantal weken geleden zijn er zaken in mijn familie gebeurd die mijn terugkeer naar België in de hand hebben gewerkt", zegt de aanvaller in de Waalse media. Verdere details wil Raman noch zijn entourage erover kwijt. "Maar zonder dit incident was in waarschijnlijk nog in het buitenland. Anderlecht was geïnteresseerd maar mijn persoonlijke situatie heeft alles in een stroomversnelling gebracht", klinkt het.

Benito Raman scoorde zaterdag zijn eerste goal voor paars-wit. Daarnaast trachtte hij ruimte te creëren voor zijn medespelers: "Het is altijd leuk te scoren na een lange periode. We controleerden de match, maar offensief gezien brachten we veel te weinig. Ik persoonlijk zoek nog naar automatismen aangezien ik hier nog maar twee weken ben. Dat heeft tijd nodig, maar die is er niet."

Donderdag staat Anderlecht al meteen voor een levensbelangrijke partij in de Conference League. Een vroegtijdige exit is geen optie, maar naar Albanië afreizen met een 1/6 op zak geeft ook weinig vertrouwen. "Er is nochtans geen enkele twijfel. We concentreren ons op wat er op het veld moet gebeuren. Externe zaken interesseren me niet. We zullen er alles aan doen om klaar te zijn. Efficiëntie zal donderdag het sleutelwoord zijn."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum