Manager Monteiro: "In gesprek met Anderlecht"

MAANDAG, 2 AUGUSTUS 2021, 11:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De manager van Jamiro Monteiro beweert dat hij in gesprek is met Anderlecht over een transfer van zijn speler. Ook met Feyenoord zouden er gesprekken lopen. Dat vertelt hij aan The Philly Soccer Page. Monteiro is een centrale middenvelder die uitkomt voor Philadelphia Union.

Monteiro is een Rotterdammer die sinds 2019 uitkomt voor Philadelphia Union. Het eerste jaar huurde de Union hem van Metz, nadien betaalde het twee miljoen euro om hem definitief in te lijven. Daar heeft het nog geen spijt van: Monteiro is een echte sterkhouder. In 2,5 seizoenen is de middenvelder goed voor negen doelpunten en negentien assists.

Union-coach Jim Curtin bevestigt dat Monteiro met andere clubs praat. Namen wil hij niet noemen, maar dat doet Monteiro's manager Carlos Barros wel. Hij heeft het over Anderlecht, Feyenoord, een Braziliaanse topclub en een topclub uit de Amerikaanse MLS-competitie. Monteiro heeft bij Union nog een contract tot 31 december 2022. Zijn marktwaarde wordt geschat op 3 miljoen euro.

Bron: The Philly Soccer Pageanderlecht-online forum