Kompany: "Ik zie ook wat jullie zien"

VRIJDAG, 6 AUGUSTUS 2021, 07:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lior Refaelov startte de voorbije competitiewedstrijden op de bank, gisteren stond hij in de basis en had hij een voet in alle drie de goals. Twee assists en één goal. Meteen gaan er stemmen op om hem zondag tegen Seraing te laten starten. Vincent Kompany laat nog niet meteen in zijn kaarten kijken.

"Ik weet waarom hij de competitiewedstrijden op de bank startte. We mogen hem ook niet meteen opbranden, vorig seizoen mistte hij de play-offs. Maar ik ben niet dom en zie ook wat jullie zien. De invloed van Rafa op mijn team is duidelijk. Voor mij maakt het mijn taak als trainer alleen maar makkelijker", aldus Kompany. 

Joshua Zirkzee

Een half uur voor tijd mocht ook Joshua Zirkzee invallen. Een kwartier later had hij de 0-4 aan de voeten maar de Nederlander werkte te nochalant af. "Hij had een grote kans aan de voeten maar we mogen ook niet meteen focussen op zijn misser. Hij is er pas en moet zich nog inwerken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.