Interesse uit Frankrijk én België voor Trebel

VRIJDAG, 6 AUGUSTUS 2021, 08:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Adrien Trebel mag vertrekken bij RSC Anderlecht. De Franse club Clermont Foot 63 zou interesse tonen in de Fransman, al zou het loon nog een probleem kunnen volgen. Clermont Foot 63 promoveerde pas naar de Ligue 1. Maar ook AA Gent zou interessen tonen in Trebel. 

In 2017 stond Trebel al heel dicht bij een overgang naar AA Gent, hij koos echter in extremis voor RSC Anderlecht. Toen stond Hein Vanhaezebrouck aan het roer bij AA Gent. De trainer maakte vorig seizoen opnieuw zijn opwachting bij de Buffalo's en tel daar nog eens de link Mogi Bayat bij op en de suggestie tussen Trebel en AA Gent is vlug gemaakt. 

Maar het blijft afwachten of de interesse effectief concreet is. Of Trebel nu naar Frankrijk trekt of in België blijft, de kans is groot dat hij zal moeten inleveren op zijn loon. Bij paars-wit verdient hij ongeveer drie miljoen euro per jaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.