Voorbeschouwing: Anderlecht - Seraing

ZONDAG, 8 AUGUSTUS 2021, 12:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond neemt Anderlecht het op de derde speeldag van de nieuwe competitie thuis op tegen Seraing. De promovendus staat met drie op zes boven Anderlecht momenteel. Tijd om te tonen dat de zege tegen Laçi niet aan de zwakte van de tegenstander lag en een eerste competitiezege in negen wedstrijden te boeken.

Van 18 april tegen STVV, zo lang is het al geleden dat Anderlecht nog kon winnen in de competitie. Sindsdien volgden drie nederlagen en vijf gelijke spelen. Hoog tijd om de ban te breken.

Paars-wit kan straks rekenen op een volledig fitte kern. Negen namen lijken we zo te kunnen invullen. Het is enkel uitkijken of Vincent Kompany op rechts Amir Murillo weer in de ploeg brengt ten koste van Killian Sardella en wie diep in de spits speelt: Benito Raman, Francis Amuzu of nieuwkomer Joshua Zirkzee.

Bij Seraing is het vooral uitkijken naar de nu 23-jarige Antoine Bernier. Hij schopte het tot de U21 van Anderlecht, maar kon niet doorbreken. Via Antwerp, Lierse en het Luxemburgse Dudelange belandde hij een jaar geleden bij Seraing. Daar ontpopte hij zch tot één van de sterkhouders.

Aftrap: 18u30
Stadion: Lotto Park
Scheidsrechter: Wim Smet

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Harwood-Bellis, Hoedt, Delcroix, Murillo, Cullen, Olsson, Gomez, Refaelov, Verschaeren, Raman
Invallers: Verbruggen, Coosemans, Sardella, Kana, Mykhaylichenko, Ashimeru, Ait El Hadj, Amuzu, Kiese Thelin, Zirkzee

Geblesseerd: Niemand
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing:

: : : SERAING : : :

Mogelijke opstelling: Dietsch, Faye, Nadrani, Boulenger, Kilota, Maziz, Cissé, Poaty, Jallow, Mouandilmadji, Bernier
Invallers: Galjé, Marsoni, Boukteb, Cashbach, Djédjé, D'Onofrio, Silini, Pierrot

Geblesseerd: Lahssaini
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.