Olsson: "The only way is up"

DONDERDAG, 12 AUGUSTUS 2021, 07:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zoals verwacht maakt Joshua Zirkzee geen deel uit van de selectie wel opnieuw van de partij is Kristoffer Olsson. In de heenmatch liet hij zich opmerken en hij is van plan om dat vanavond opnieuw te doen. De aanpassing verloopt vlot mede dankzij Isaac Kiese Thelin.

Olsson en Kiese Thelin kennen elkaar nog van bij de Zweedse U21. "Als je dan bij een nieuwe club begint is het altijd een meevaller dat er iemand is die je al kent. Isaac heeft mij echt geholpen om mijn aanpassing vlot te laten verlopen. Hij heeft mij meteen veel bijgebracht over de club en de manier van trainen".

Focus op vanavond dan want Olsson is van plan om er opnieuw bij te zijn. "Ik wil elke wedstrijd spelen zeker als nieuwe speler is dat belangrijk. Mijn niveau zit in een goede stijgende flow, de laatste twee zeges helpen daar natuurlijk ook bij. Ben nog niet helemaal daar waar ik wil zijn maar toch bijna, the only way is up!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.