Anderlecht neemt opnieuw Nice-spits in het vizier

MAANDAG, 16 AUGUSTUS 2021, 21:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht kijkt opnieuw naar Nice voor een potentiële aanvallende versterking. Nice-Matin meldt dat paars-wit een eerst bod heeft gedaan om Myziane Maolida over te nemen. Maolida is een 22-jarige aanvaller voor wie Nice in 2018 nog 10 miljoen euro neertelde.

Sinds zijn transfer van Lyon naar Nice drie jaar geleden kon de veelvuldige Franse jeugdinternational de verwachtingen nog niet inlossen. Vorig seizoen was hij in de competitie goed voor elf basisplaatsen, acht invalbeurten en drie doelpunten.

Maolida ligt bij Nice nog onder contract tot medio 2023. Zijn actuele marktwaarde wordt geschat op 7 miljoen euro. Volgens Nice-Matin ziet hij een transfer naar Anderlecht best zitten.

Eerder deze mercato probeerde Anderlecht bij Nice Evann Guessand los te weken, maar dat lukte niet. Die verkoos om te blijven en zijn kans te gaan na een geslaagde uitleenbeurt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.