Invallers verslaan Union in oefenduel

DINSDAG, 17 AUGUSTUS 2021, 08:51 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Anderlecht liet de spelers die weinig aan de bak komen gisterenmiddag een oefenduel spelen tegen Union. Paars-wit won met 1-0. Wie speelde en wie scoorde, is niet bekend. Union spreekt op haar website wel van 'een evenwichtige wedstrijd'.

Volgens de stadsgenoot waren er voor de rust amper kansen. Een schot van Marcq zorgde voor het enige gevaar. In de 53e minuut opende Anderlecht de score. Lubamba kwam nog dicht bij de gelijkmaker, maar zijn poging sprong uiteen op de lat.

Union begon met Herbots, Nieuwkoop, Zacarias, Lazare, Sorinola, Lewis, Paolucci, Burgess, Marcq, Ziani, Avenatti