'Anderlecht plant bod op Braziliaanse spits'

VRIJDAG, 20 AUGUSTUS 2021, 14:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vanuit Brazilië klinkt het dat Anderlecht verregaande interesse toont in Rafael Navarro, een 21-jarige aanvaller van Botafogo. Paars-wit zou hem een contractvoorstel voor drie jaar hebben gedaan. Navarro zou het voorstel gunstig genegen zijn. Ook een samenwerking met Vincent Kompany zou hem aanspreken.

Navarro speelt bij de voormalige grootmacht Botafogo in de Braziliaanse tweede klasse. In 2021 staat zijn teller op dertig wedstrijden. Daarin scoorde hij zes keer en gaf hij zeven assists. Volgens de statistiekenwebsite Sofascore maakt hem tot tot een van de beste -23-jarigen in de Braziliaanse eerste en tweede afdeling. 

Navarro heeft bij Botafogo nog een contract tot eind dit jaar. Zijn transferrechten liggen voor de helft bij de club en voor de andere helft bij Atlético-GO, een andere Braziliaanse club. Anderlecht zou van plan zijn om een bod uit te brengen om hem nog deze transferperiode naar België te halen, klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.