Colassin in gesprek met OH Leuven

WOENSDAG, 25 AUGUSTUS 2021, 20:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Ook voor Antoine Colassin lijkt een oplossing in de maak. Het Waalse Walfoot schrijft dat de spits aan het onderhandelen is met OH Leuven. De clubs hebben al een akkoord over een definitieve transfer ter waarde van 1,5 miljoen euro.

Colassin brak in januari vorig jaar helemaal uit het niets door met drie doelpunten in zijn eerste vier wedstrijden. Toen viel hij geblesseerd uit en sindsdien is het 'gene vette'. In de eerste helft van vorig seizoen kwam hij niet verder dan enkele korte invalbeurten bij Anderlecht. Vanaf januari speelde hij op uitleenbasis voor Zulte Waregem, maar daar was hem hetzelfde lot beschoren. Scoren lukte vorig seizoen niet.

OH Leuven heeft aanvallende versterking nodig na het vertrek van Thomas Henry naar Venezia. De Franse goalgetter leverde zes miljoen euro op. Een deel daarvan wil OH Leuven dus investeren in Colassin. Op clubniveau is er een akkoord. Nu is het aan Colassin om het eens te raken met de Leuvenaars. Volgens Walfoot zouden die gesprekken niet al te vlot verlopen. Vooral de duur van het contract zou problemen geven.



anderlecht-online forum