Kompany: "Voelt als een bekerwedstrijd"

DONDERDAG, 26 AUGUSTUS 2021, 09:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De opdracht is simpel voor vanavond: winst, niet meer of niet minder. Vincent Kompany rekent daarvoor alvast op zijn meer geroutineerde spelers. Aan de kwalificatie hangt ook een financiële boost al is de coach daar niet zo mee bezig, voor hem is het sportieve van belang.

Kompany blikt terug naar de heenwedstrijd in het Lotto Park. "Het gevoel dat we daar hadden en de beleving van de fans: dat is wat telt voor mij. Ik wel de supporters nog meer zo van die Europese avonden schenken. Wij willen de wedstrijd van vanavond vooral aanpakken met dezelfde energie en instensiteit als vorige week. Het doel is duidelijk: winnen en de kwalificatie afdwingen."

Als paars-wit doorstoot is het al zeker van drie miljoen euro in kas, al is de Kompany daar niet mee bezig. "Met het financiële aspect ben ik zeker niet bezig, voor mij telt het sportieve. Dit voelt aan als een echte bekerwedstrijd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.