"Het is een droom om ooit weer voor Anderlecht te werken"

VRIJDAG, 27 AUGUSTUS 2021, 09:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sacha Klesjtan speelde van 2010 tot 2015 voor RSC Anderlecht, daarna trok hij naar Amerika waar hij momenteel uitkomt voor LA Galaxy. Binnen twee weken viert hij zijn 36ste verjaardag en hij blikt nu al vooruit naar de toekomst en daar droomt hij van een paars-wit kantje. 

Toen Kljestan in 2010 aankwam in Brussel was hij de eerste Amerikaanse speler ooit die bij paars-wit tekende. Kljestan wordt bijna 36 jaar maar ziet zichzelf wel nog als voetballer. Wat er nadien komt, waarschijnlijk trainer worden en daar ziet hij een plaats weggelegd voor RSC Anderlecht. 

"Momenteel zie ik mezelf nog steeds als speler, ik kan mij moeilijk voorstellen als trainer. Maar als het ooit zover is dan denk ik meteeen aan RSC Anderlecht. Het is mijn favoriete club waar ik ooit voor gespeeld heb. Ik hou van die club. Ik hoop daar ooit terug te keren misschien als assistent trainer of T1. Het is een droom om ooit weer voor paars-wit te werken."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.