OHL steelt 2 punten op Anderlecht

ZONDAG, 4 DECEMBER 2011, 20:11 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft vanavond opnieuw punten verloren tegen OHL. De thuisploeg speelde te traag en vond geen creatieve oplossing door de Leuvense muur. Ook scheidsrechter Geldhof speelde een rol: hij sloot Juhasz onterecht uit.


De eerste helft begon zwak met afwachtend spel van beide partijen. Langzaam maar zeker trok de thuisploeg het leer naar zich toe. Er kwamen een aantal kansen via Kljestan, De Sutter en Gillet.Jovanovic claimde een strafschop, maar Geldhof ging er niet op in. Diezelfde Jovanovic trapte later ook nog op de lat. OHL stelde daar quasi niets tegenover.

De tweede helft begon met nieuw Anderlecht's spervuur, maar doelman Kaminski speelde een puike match. De Sutter trapte dan ook nog eens op de paal. Daarna besloot scheidsrechter Geldhof een hoofdrol op te eisen. Juhasz tackelde de doorgebroken Azevedo en speelde daarbij eerst de bal. Toch kreeg de Hongaar een rood karton aangesmeerd, tot grote woede van het publiek.

Zelfs met een man minder kon Anderlecht de bezoekers nog achteruit drukken. Echte kansen kwamen er echter niet meer. Paars-wit verliest zo opnieuw punten tegen een zeer zwak Leuven...

Resultaat: 0-0
Goals: /

Anderlecht: Proto, Wasilewski (62' Suarez), Kouyate, Juhasz, Deschacht, Badibanga (71' Jakovenko), Gillet, Kljestan, Jovanovic, Canesin (83' Praet), De Sutter
OHL: Kaminski, Boi, Dejmek, Raymaekers, Weuts, Vermeulen, Geraerts, Ngalula, Diandy, Remacle, Ruytinx (72' Azevedo)

Geel: Raymaekers, Weuts, Ngalula, Kljestan, Proto, Iakovenko
Rood: 78' Juhasz

Scheidsrechter: Geldhof
Stadion: Vanden Stock Stadionanderlecht-online forum