Officieel: Lisandro Magallán gehuurd van Ajax

DINSDAG, 31 AUGUSTUS 2021, 13:53 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Door de blessure van Hannes Delcroix heeft Anderlecht beslist om toch nog een extra verdediger aan te trekken. Het was al enkele dagen duidelijk dat het ging om de 27-jarige Argentijn Lisandro Magallán van Ajax. Hij wordt voor een jaar gehuurd.

Magallán speelde in 2018 kampioen met Boca Juniors en speelde de finale van de Copa Libertadores. In januari 2019 verhuisde hij naar Ajax, waar hij echter werd uitgeleend aan Alaves in het seizoen 2019-2020. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan FC Crotone in de Serie A. In de voorbereiding speelde Magallán mee en hij behoorde telkens tot de wedstrijdkern van Ajax.

Update: De officiële website van Ajax meldt dat er een optie tot koop is opgenomen in de overeenkomst die loopt tot 30 juni 2022.

"Door het uitvallen van Hannes Delcroix verliezen we tijdelijk een jonge, maar ook ervaren speler centraal achterin”, zei Peter Verbeke. Verbeke bevestigt het vertrouwen in jonge spelers als Harwood-Bellis en Debast, maar hij legt ook de nadruk op het lange seizoen waarin ervaring een belangrijke rol kan spelen.





anderlecht-online forum