Lavia in 22-koppige CL-selectie Manchester City

VRIJDAG, 3 SEPTEMBER 2021, 20:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Het gaat hard voor Romeo Lavia. Het 17-jarige jeugdproduct van Anderlecht, dat vorige zomer de overstap maakte naar Manchester City, behoort tot de selectie van 22 spelers die Manchester City indiende voor de Champions League. Lavia is de enige jongere tussen een massa grote namen. 

Walker, Stones, Dias, De Bruyne, Gundogan, Grealish, Bernardo Silva, Jesus, Sterling, ... Niets dan mooi volk in de selectie die Pep Guardiola indiende voor de Champions League. Bij de 22 zit echter ook een voor de buitenwereld onbekende naam: Romeo Lavia.

Amper een jaar na zijn overstap en op 17-jarige leeftijd mag Lavia zich meten met de grote jongens. Vorig seizoen werd hij met City kampioen in de beloftencompetitie en werd hij uitgeroepen tot beste speler. Dit seizoen traint hij voltijds mee met de A-kern. Speelminuten kreeg hij nog niet, maar het lijkt erop dat het niet lang meer zal duren.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.