Overzicht internationals: assist Sardella

ZATERDAG, 4 SEPTEMBER 2021, 13:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Gisterenavond kwamen opnieuw verschillende spelers van Anderlecht in actie bij hun nationale ploeg. Zo boekte de Belgische U21 een vlotte zege, maar bleven Majeed Ashimeru en Sergio Gomez op de bank. Het overzicht.

De Belgische U21 wonnen hun tweede EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije met 0-3. Killian Sardella (foto) gaf de assist voor de 0-1 van Lois Openda. Sardella speelde net als Marco Kana de hele wedstrijd. Yari Verschaeren werd na 63 minuten vervangen. Lucas Lissens en Anouar Ait El Hadj vielen in na 87 minuten. 

Ook Spanje won zijn tweede wedstrijd in de kwalificatieronde voor het EK U21. Tegen Rusland werd het 4-1. Sergio Gomez bleef op de bank.

Ook Majeed Ashimeru bleef aan de bank gekluisterd. Hij zag zijn Ghanese ploegmaats met 1-0 winnen tegen Ethiopië in de WK-kwalificatie.

Kristian Arnstad vertoeft dezer dagen bij de Noorse U19. Die spelen drie vriendschappelijke wedstrijden. Woensdag tegen Polen (2-1 winst) speelde hij de hele partij. Gisteren tegen Frankrijk (0-0) kwam hij niet in actie.

Tot slot zijn er nog Zeno Debast, Nils De Wilde en Mario Stroeykens. Zij zijn met de Belgische U19 in Portugal voor twee oefenwedstrijden. De eerste werd gisteren met 0-2 gewonnen van het gastland. Alle drie de Anderlecht-spelers stonden aan de aftrap.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.