Overzicht van de internationals

DONDERDAG, 9 SEPTEMBER 2021, 10:29 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Gezien de interlandbreak en de lange reistijden voor vele spelers is de voorbereiding van de wedstrijd van zondag niet eenvoudig voor Vincent Kompany. Waarschijnlijk zal dit een rol spelen bij de wedstrijdselectie van de coach voor de partij tegen KV Mechelen.

Amir Murillo reisde naar het Amerikaanse continent waar hij met Panama gelijk speelde tegen Mexico (1-1). Verschaeren trok dan weer op met de Rode Duivels en maakte de verre verplaatsing naar Kazan waar er tegen Wit-Rusland werd gevoetbald. De jongeling kwam echter niet in actie. Kristoffer Olsson en Isaac Kiese Thelin deden dan weer een slechte zaak in Griekenland door er met Zweden te gaan verliezen (2-1). Thelin viel kort voor tijd in en pakte zelfs nog geel. De gelijkmaker scoren, zat er echter niet in. Olsson stond de hele wedstrijd tussen de lijnen. Josh Cullen startte in de wedstrijd tussen Ierland en Servië en werd vervangen na 66 minuten. De match eindigde op 1-1. 

In het kader van Euro U21 won Engeland, met Taylor Harwood-Bellis, met 2-1 van Kosovo. Sergio Gomez mocht dan weer een kwartiertje meespelen met de Spaanse U21. Zij wonnen met 0-2 tegen Litouwen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.