Deschacht: "Het ontbreekt Anderlecht aan strijders"

ZATERDAG, 18 SEPTEMBER 2021, 13:42 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met de wedstrijd tussen Standard en Anderlecht in het vooruitzicht, laten verschillende ex-speler van Paars-wit zich uit over de huidige kern. Milan Jovanovic en Olivier Deschacht delen hun mening in de kranten. 

Deschacht voorspelt in La Dernière Heure een 0-1 overwinning voor Anderlecht. Volgens hem heeft Anderlecht veel meer talent dan Standard, dat zijn derde plaats in het klassement niet verdient.

Toch herkent 'Oli' Anderlecht niet meer: "Het is een ploeg met enkel stylisten en zonder strijders. Defensief klopt het plaatje ook niet helemaal. Anderlecht slikt een pak meer goals dan in mijn tijd", klinkt het.

Milan Jovanovic zal de Clasico dan weer met minder aandacht volgen, omwille van zijn huidige professionele situatie. Maar ook hij is geraakt door de huidige staat van Sporting. Vooral de Europese uitschakeling is hard aangekomen bij hem.

Volgens hem ontbreekt het Anderlecht dan weer aan echte vedettes. "Kompany is de enige vedette van Anderlecht en die staat dan nog geen eens op het veld. Je kan kiezen voor zelf opgeleide spelers, maar je hebt ook vedettes nodig die de match beslissen", klinkt het. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.