Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

ZONDAG, 19 SEPTEMBER 2021, 10:14 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Welk Anderlecht krijgen we vandaag te zien in Luik? Het trage en energieloze Anderlecht uit de eerste helft tegen Mechelen? Of een Anderlecht dat snel en precies speelt zoals in de tweede helft? Ook al beschikt Standard momenteel misschien niet over hun sterkste kern ooit, de Classico in Luik blijft altijd een geladen wedstrijd die in het (recente) verleden meermaals behoorlijk wat stof deed opwaaien.

Bij Anderlecht is Raman het grootste vraagteken. Geraakt de energieke aanvaller speelklaar tegen zijn ex-club of neemt bijvoorbeeld Verschaeren zijn plaats in na zijn sterke invalbeurt vorig weekend? Of start Kompany met Kouamé en Zirkzee als Raman niet fit is? Verhuist Ait El Hadj naar de bank voor Verschaeren? Ook dit is mogelijk een wissel in de basisploeg.

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Murillo, Harwood-Bellis, Hoedt, Gomez, Olsson, Cullen, Refaelov, Verschaeren, Raman (?), Kouamé
Invallers: Coosemans, Vercauteren, Kana, Magallan, Sardella, Mykhailichenko, Ashimeru, Ait El Hadj, Amuzu, Zirkzee

Aftrap: 18.30 uur
Stadion: Sclessin
Scheidsrechter: Nicolas Laforge





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.