Overzicht van de uitgeleende spelers

DINSDAG, 21 SEPTEMBER 2021, 23:03 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Dit weekend kwamen er ook een aantal uitgeleende Anderlechtspelers aan de bak in het buitenland. We geven hieronder een overzicht van hun prestaties.

  • Timon Wellenreuther speelde de hele partij met Willem II tegen Groningen. Hij slikte één tegendoelpunt in minuut 61. Zijn team won echter wel met 2-1 en staat nu vierde in de Eredivisie.
  • Mohammed Dauda viel in de 69e minuut in in de partij tussen Cartagena en Lugo. Zijn club haalde het met 2-1 en staat achtste.
  • Mustapha Bundu werd na 57 minuten vervangen in de match tussen Aarhus en Silkeborg. Zijn club won met 2-0 en staat negende. Aan het einde van de match viel Anthony d'Alberto in, die in Neerpede zijn opleiding kreeg.
  • Elias Cobbaut speelde heel de match met Parma tegen Cremonese. Hij verloor met 1-2 en ging in de fout bij één van de tegengoals. Zijn club staat achtste.
  • Kenny Saief viel na 56 minuten in in de wedstrijd tussen Ashdod en Hapoel Nof HaGalil. Hij kon een nieuw verlies, met 2-0, echter niet voorkomen. Zijn club staat laatste met nul punten.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.