Officieel: Anderlecht was Nasri's laatste club

ZONDAG, 26 SEPTEMBER 2021, 15:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ruim een jaar nadat zijn contract bij Anderlecht ten einde liep heeft Samir Nasri nu het einde van zijn carrière aangekondigd. In een gesprek met Le Journal du Dimanche vertelt de 34-jarige Fransman dat het nu definitief voorbij is.

Anderlecht is dus Nasri's laatste club geworden. De partij tegen Charleroi op 4 oktober 2019 zijn laatste wedstrijd. "De keuze voor Anderlecht en Kompany was er één van het gevoel, maar het was ook een keuze om speler te zijn en al voor een stuk deel uit te maken van de staff. Ik hou ervan om spelers te trainen en wilde dat bij Vincent leren", vertelt Nasri vandaag.

Door blessures en de uitbrak van de Covid-pandemie kwam Nasri slechts acht keer in actie voor Anderlecht. "Het liep niet zoals voorzien. En dan werd de competitie ook nog eens stopgezet door corona. Daarna was de zin wat over. Er kwam geen enkele aanbieding die me echt boeide. En ik zag me niet terugkeren naar Frankrijk als het niet bij Marseille was."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.