Overzicht huurlingen: Dauda scoort z'n eerste

MAANDAG, 4 OKTOBER 2021, 09:26 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Mohammed Dauda heeft zijn eerste doelpunt voor Cartagena beet. Jammer genoeg leverde het geen punten op. Aristote Nkaka en Kenny Saief vierden dit weekend dan weer hun eerste basisplaats. Lees hier het overzicht van prestaties van de verhuurde spelers.

Mustapha Bundu:Met Bundu de hele wedstrijd op het veld verloor Aarhus met 4-0 bij Midtjylland.

Elias Cobbaut:Net als in de vorige vijf wedstrijden stond Cobbaut 90 minuten tussen de lijnen. In de slotfase gaf zijn Parma nog een 0-2-voorsprong uit handen. 2-2 werd het.

Mohammed Dauda:Scoorde zijn eerste doelpunt voor Cartagena. Meer dan een eerredder was het net. Cartagena verloor met 4-1 bij Las Palmas. Dauda viel in aan de rust. Het stond toen al 3-0.

Aristote Nkaka:Na drie invalbeurten stond Nkaka voor het eerst in de basis bij Waasland-Beveren. Na 66 minuten en bij een 1-3-achterstand werd hij vervangen. In de laatste tien minuten zorgde Waasland-Beveren voor een spectaculaire ommekeer en won het met 4-3.

Kenny Saief:Net als Nkaka stond Saief dit weekend voor het eerst in de basis bij zijn nieuwe club. Zijn Ashdod won met 2-0 van Beitar Jerusalem. De eindstand stond al op het bord toen Saief na 77 minuten werd vervangen.

Michel Vlap:Twente speelde 1-1 gelijk tegen Groningen. Vlap werd na 69 minuten vervangen. Zijn vervanger Ugalde scoorde vijf minuten later de gelijkmaker.

Timon Wellenreuther:In de 94e minuut moest Wellenreuther op bezoek bij Heracles de beslissende 3-2 slikken. Die werd trouwens gescoord door Anderlecht-jeugdproduct Ismail Azzaoui. Wellenreuther speelde de hele wedstrijd en pakte geel.