"Doelstelling blijft de top vier"

DINSDAG, 5 OKTOBER 2021, 08:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Degryse heeft na de wedstrijd tegen Club Brugge niets dan lof voor RSC Anderlecht, hij zag dat in het begin van het seizoen nochtans anders. Bij RSC Anderlecht blijven ze nuchter onder de lofbetuigingen: "Top vier blijft ons doel".

Degryse gaat zelfs zover dat hij in paars-wit een titelkandidaat ziet, op voorwaarde dat ze efficiënter worden voor doel. Op Anderlecht houden ze ook een goed gevoel over na de wedstrijd tegen Club Brugge, maar gaan zweven, niet dat is bijlange na nog niet aan de orde. 

"We hadden kunnen winnen. De kwaliteit in onze groep is er maar we zijn terug vanaf nul moeten herbeginnen. Onze huidige rangschikking laat ook niet toe om nu al te gaan schreeuwen dat we titelkandidaat zijn. De doelstelling blijft de top vier, in de play-offs kan alles, maar we moeten er dan ook eerst geraken. Maar het is wel leuk om te horen dat iemand als Degryse zegt dat ze rekening met ons moeten houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.