Naam Axel Witsel verschijnt in spelerstunnel

DINSDAG, 5 OKTOBER 2021, 17:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ophef bij de supporters én met reden. RSC Anderlecht had enkele aanpassingen gedaan in de spelerstunnel, één daarvan was behang met alle grote namen die in het Lotto Park gespeeld hebben waaronder Johan Cruyff en Zlatan Ibrahimovic, alleen stond de naam van Axel Witsel ook tussen die namen. 

Axel Witsel zal altijd in het geheugen van de supporters blijven als de speler die het onderbeen van Marcin Wasilewski gruwelijk aan flarden tacklede met een open beenbreuk tot gevolg. Dat net de naam van Witsel in de spelerstunnel verscheen is heiligschennis en onbegrijpbaar voor alle supporters.

De Fanboard reageerde meteen en stuurde een mail naar RSC Anderlecht om hun ongenoegen te uiten en eisten ook meteen dat de naam verwijderd werd. De club reageerde en verontschuldigde zich voor het voorval en maakt meteen de belofte dat komende vrijdag de naam al zal verdwenen zijn in de spelerstunnel. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.