Overzicht interlands: Gomez uitblinker bij Spaanse U21

ZATERDAG, 9 OKTOBER 2021, 09:21 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Niet alleen Joshua Zirkzee, ook Sergio Gomez vond gisterenavond de weg naar doel. Het was trouwens een avond waarop heel wat Anderlecht-spelers in actie kwamen. Het overzicht.

Met Sergio Gomez als beste man won Spanje met 3-2 van Slowakije. Gomez, die hoger speelde dan bij Anderlecht, gaf de assist voor het eerste doelpunt en scoorde zelf de 2-2 vanop de stip. De Anderlecht-man speelde de hele wedstrijd. De website El del Marque gaf hem een 8/10, terwijl bijna al zijn ploegmaats een 4 of 5 kregen.

De Belgische U21 wonnen met 2-0 tegen Kazachstan. Marco Kana en een erg aanwezige Yari Verschaeren speelden de hele wedstrijd. Killian Sardella en Anouar Ait El Hadj werden beiden na 68 minuten vervangen. Lucas Lissens bleef op de bank.

Christian Kouaméen Ivoorkust versloegen Malawi met 0-3. Kouamé speelde 72 minuten.

Panama, met Amir Murillo de hele wedstrijd op het veld, verloor met 1-0 bij El Salvador.

Reserve-doelman Naim Van Attenhoven keek toe hoe Niger met 6-1 verloor van Algerije.