Overzicht interlands: knappe goal Arnstad (video)

ZATERDAG, 9 OKTOBER 2021, 20:14 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Ook vandaag kwamen er weer verschillende Anderlecht-spelers in actie met hun nationale ploeg. En met succes: allemaal pakten ze de volle buit. Josh Cullen met een assist en Kristian Arnstad (foto) met een knap doelpunt waren zelfs bepalend.

Kristian Arnstad boekte met de Noorse U19 een vlotte 5-0-zege tegen Wales. Arnstad speelde de hele wedstrijd, kreeg een gele kaart en legde na 79 minuten de eindstand vast met een heerlijke vrije trap.

Josh Cullen en Ierland wonnen met 0-3 bij Azerbeidzjan. In de 90e minuut gaf Cullen de assist voor de 0-3. Op een zucht van het laatste fluitsignaal werd hij daarna nog gewisseld.

Zweden won met 3-0 van Kosovo. Kristoffer Olsson werd in de 91e minuut vervangen.

In Afrika bleef Majeed Ashimeru de hele partij op de bank bij Ghana. Ghana won met 3-1 van Zimbabwe, waar oud-Anderlecht-speler Knowledge Musona scoorde vanop de stip.

De Belgische U17 zagen hun wedstrijd tegen Azerbeidzjan afgelast wegens coronabesmettingen bij de tegenstander. Wout Meese en Luca Monticelli kwamen dus niet in actie.