Cullen: "Kompany maakt ons constant beter"

ZATERDAG, 9 OKTOBER 2021, 22:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Josh Cullen heeft zich de voorbije wedstrijden opgewerkt tot een onbetwiste titularis bij de Ierse nationale ploeg. In een gesprek met talkSPORT vertelt de middenvelder dat zijn transfer naar Anderlecht daar veel mee te maken heeft. "Het voorbije jaar heb ik enorm veel geleerd over mijn persoonlijk spel en over het voetbal in het algemeen."

Het mag duidelijk zijn: Cullen voelt zich in zijn sas bij Anderlecht. "Ik vind het hier geweldig. Het voorbije jaar was zo leuk", begint hij het interview. "Het was een goed jaar en zowel het team als ikzelf proberen daarop voort te bouwen. Ik kijk uit naar de toekomst om voort te werken op wat we begonnen zijn."

De aanwezigheid van coach Vincent Kompany speelt daarbij een grote rol. "Elke dag kijk ik ernaar uit om te komen trainen en van hem te leren", zegt Cullen. "Hij is heel erg betrokken. Regelmatig stapt hij tijdens de training het veld op om ons individueel tips te geven. Zo maakt hij ons en het team constant beter. Kompany is heel erg gedetailleerd en diepgaand in zijn wedstrijdplanning."

Bron: Football NGanderlecht-online forum