Overzicht huurlingen: iedereen basispion

DINSDAG, 19 OKTOBER 2021, 08:32 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Alle zeven de spelers die Anderlecht momenteel verhuurd, begonnen het voorbije weekend in de basis bij hun huurclub. Vijf van de zeven werden er wel vervangen. De resultaten van hun clubs waren wisselend. Het overzicht.

Mustapha Bundu:Met Bundu 89 minuten op het veld won Aarhus met 1-0 tegen Aab. Aarhus staat zevende op twaalf ploegen.

Elias Cobbaut:De Mechelaar speelde voor de zevende match op rij de volledige partij. Tegen Monza werd het 0-0. Parma blijft zo in de middenmoot hangen.

Mohammed Dauda:Geen drie doelpunten op rij voor Dauda. De spits begon bij Cartagena in de basis, maar werd na 85 minuten vervangen. Zijn vervanger scoorde in de extra tijd de winnende 2-3 op het veld van Amorebieta.

Aristote Nkaka:Waasland-Beveren speelde 0-0 gelijk bij Deinze. Nkaka werd na 69 minuten vervangen.

Kenny Saief: Saief speelde 83 minuten bij Ashdod, dat met 0-1 verloor van Bnei Sakhnin.

Michel Vlap:Tegen Willem II werd Vlap in de slotminuut vervangen. De wedstrijd eindigde op 1-1.

Timon Wellenreuther:De doelman speelde de hele wedstrijd tegen het Twente van Vlap.