Bornauw: "Anderlecht is de club van mijn hart"

WOENSDAG, 20 OKTOBER 2021, 08:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na Lukas Nmecha is het nu Sebastiaan Bornauw die zijn liefde voor RSC Anderlecht niet onder stoelen of banken steekt. Het mag dus gezegd worden dat de club in de Bundesliga enkele aanbidders heeft. Bornauw benadrukt nog eens dat zijn relatie met Vincent Kompany wél goed is. 

Anderlecht mocht onlangs ook nog enkele miljoenen ontvangen van de overgang van Bornauw naar Wolsburg, iets wat de speler veel plezier doet. "Het is de club van mijn hart, dus hoe meer ik voor hen kan betekenen hoe liever ik het heb."

Bornauw volgt zijn ex-club nog op de voet en probeert om zoveel mogelijk wedstrijden mee te pikken. "Het gelijkspel tegen Club Brugge was een genot. Ze komen er wel, ze zitten nu in een overgangsfase en moeten die door. Dit team kan nog heel mooie dingen laten zien, daar ben ik zeker van, de kwaliteit is er. De top drie is volgens mij toch haalbaar."

In het verleden deed al eens het gerucht de ronde dat het niet zo klikte tussen Kompany en Bornauw. "Al die roddels intresseren mij niet, Vincent en ik hebben wél een goeie band. Hij stuurde mij zelfs een voicebericht om mij te feliciteren met mijn overgang naar Wolfsburg, grote klasse vind ik dat."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.