Overzicht huurlingen: assist Cobbaut

DINSDAG, 26 OKTOBER 2021, 21:08 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Ook de zeven door Anderlecht verhuurde spelers kwamen het voorbije weekend weer in actie. Elias Cobbaut gaf een assist, maar verloor. Kenny Saief speelde voor het eerst sinds heel land nog eens een volledige wedstrijd. Het overzicht.

Mustapha Bundu: Aarhus verloor met 1-0 bij Randers. Bundu kreeg geel en werd na 61 minuten vervangen.

Elias Cobbaut: De Mechelaar speelde naar goede gewoonte de hele wedstrijd. Parma verloor bij Reggina met 2-1. Cobbaut gaf in minuut 82 de assist voor de eerredder.

Mohammed Dauda: Na amper 39 minuten en bij een 2-0-achterstand werd Dauda al vervangen bij Cartagena, dat finaal met 2-1 verloor bij Eibar.

Aristote Nkaka: De middenvelder begon op de bank, maar mocht al na vijf minuten invallen. Met Waasland-Beveren versloeg hij Lommel met 2-1.

Kenny Saief: Na twee nederlagen kon Ashdod nog eens winnen. Het haalde het met 0-2 bij Maccabi Tel Aviv. Saief speelde voor het eerst sinds mei 2019 nog eens de volle negentig minuten.

Michel Vlap: De middenvelder speelde de hele wedstrijd bij Twente, dat met 1-2 verloor van NEC.

Timon Wellenreuther: De doelman speelde naar goede gewoonte de hele wedstrijd bij Willem II. De Tilburgers speelden 1-1 gelijk tegen Fortuna Sittard. Wellenreuther kreeg geel