Zirkzee: "We maken elkaar beter"

DONDERDAG, 28 OKTOBER 2021, 12:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met twee doelpunten in de eerste helft had Joshua Zirkzee een belangrijk aandeel in de 1-7-bekeroverwinning bij La Louvière. "Altijd leuk voor het vertrouwen", klonk het na afloop. Dat hij in de competitie de laatste tijd vaak invaller is, lijkt hem niet meteen te deren.

Zirkzee erkent dat hij altijd wil spelen. "Maar we zijn met drie goede aanvallers", verwijst hij naar Benito Raman en Christian Kouamé. "Het maakt niet uit wie van ons er speelt. Het belangrijkste is dat we alle drie dreigend zijn." Volgens Zirkzee komen de drie goed overeen en maken ze elkaar beter. "Kijk hoe gretig Raman inviel. Dat maakt het team alleen maar beter."

Zelf bewees Zirkzee zondag zijn meerwaarde als invaller tegen Beerschot. "Ik viel twintig minuten in en hielp de ploeg met een assist. Dat verwacht je van een invalbeurt."

Over de wedstrijd tegen La Louvière was hij ook positief. "Vanaf minuut één waren we gefocust en we zorgden voor spektakel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.