Miazga: "Met Kompany als trainer komt het sowieso goed"

VRIJDAG, 5 NOVEMBER 2021, 08:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matt Miazga vertoeft momenteel in Spanje waar hij door Chelsea uitgeleend wordt aan Alavés. De verdediger wou graag in Brussel blijven maar zijn Engelse moederclub vroeg teveel geld, geld waar RSC Anderlecht niet over beschikte. Maar dat wil niet zeggen dat hij paars-wit is vergeten. 

"Het is spijtig dat ik uiteindelijk niet ben kunnen blijven, maar dat is nu eenmaal de voetbalwereld. Het was een aantrekkelijke optie om bij Anderlecht te blijven, eindelijk stabiliteit, maar het mocht niet zijn. Al kan ik Anderlecht niets kwalijk nemen", zegt Miazga. Chelsea zou ongeveer vijf miljoen euro vragen voor de verdediger, een prijs waar ook andere club op afhaakten waardoor hij nu opnieuw uitgeleend is. 

Dat belet hem evenwel niet om Anderlecht op de voet te blijven volgen.
"Er is veel kwaliteit in de ploeg dus ik had toch verwacht dat ze nu al hoger zouden staan. Maar het zal, net als vorig seizoen, tijd kosten. Maar Anderlecht komt er, daar ben ik zeker van, zeker met Kompany als trainer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.