Uitgeleende spelers: Bundu scoort

MAANDAG, 8 NOVEMBER 2021, 09:41 - D.A.B.

ANDERE Dit weekend kwamen ook een aantal van de uitgeleende spelers in actie. We geven een overzichtje en beginnen met Mohammed Dauda, die de hele partij speelde met Cartagena tegen Malaga. Zijn ploeg won ook met 3-1 en springt zo naar de negende plaats.

Aristote Nkaka bleef op de bank in de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Westerlo. Zijn ploeg bleef op een 1-1 gelijkspel steken.

Mustapha Bundu werd na 80 minuten vervangen in de wedstrijd tussen Aarhus tegen Midtjylland, de leider in het klassement. Bundu scoorde zijn derde goal van het seizoen in minuut 41 en zijn team won met 3-0.

Elias Cobbaut speelde de hele match met Parma tegen Lecce, maar slikte een zware nederlaag: 4-0. Parma blijft 14e in het klassement.