"Vincent zei: Anderlecht is je thuis, je bent altijd welkom"

DINSDAG, 9 NOVEMBER 2021, 09:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dieumerci Mbokani trok afgelopen zomer naar Koeweit, traditiegetrouw werd hij ook opnieuw bij RSC Anderlecht genoemd. Contact met Vincent Kompany was er wel maar Mbokani gaf de voorkeur aan een nieuw avontuur en de oliedollars.

Mbokani zag zichzelf nog een voetballen voor Antwerp: "Het was dan ook een grote ontgoocheling de manier waarop ze mij behandeld hebben."

Contact met RSC Anderlecht was er ook, maar uiteindelijk niets concreet. "Ze hebben wel info ingewonnen, maar meer dan dat was het niet. Ik heb ook wel met Vincent Kompany gepraat, toen ik hier in Koeweit tekende heb ik hem ook op de hoogte gebracht. Vincent heeft toen gezegd: Dieumerci, Anderlecht is je thuis, je bent altijd welkom. Maar het was nog niet het juiste moment daarvoor, wie weet, later. Al wil ik nu vooral nog enkele jaren voetballen, de heisa rond mijn leeftijd is overroepen, ik kan nog altijd mee."

"In ieder geval zal Kompany een grote trainer worden, zijn filosofie is prachtig. We zien wel, misschien doen we later wel nog iets samen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.